У ГУР розповіли, як Буданов реагує на свою «смерть»

Головний український розвідник радіє фейкам росіян про свою «смерть». Реагує фірмовим сміхом.

Глава української військової розвідки Кирило Буданов реагує на фейки російської пропаганди про свою «смерть» зі сміхом. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в інтерв’ю журналісту Валерію Калнишу.

Читайте також: Путін нехтує безпекою іноземних лідерів: Єрмак про ракетну атаку на Київ

Він повідомив, що з початку війни росіяни неодноразово намагалися влаштовувати замахи на президента Володимира Зеленського, керівників спецслужб та військове командування.

«Ворог і зараз намагається шукати слабкі місця. Оскільки не можуть перемогти на полі бою, хочуть спробувати ліквідувати військово-політичне керівництво України», — сказав Юсов.

Щодо чергових фейків Кремля про «смерть» Буданова він заявив, що глава ГУР працює, займається плануванням та приймає доповіді.

«Кабінет цілий. Працює над тим, щоб розкривати плани ворога і знищувати його. Все дуже добре, настрій робочий. Він до певної міри радіє такій увазі з боку російської пропаганди. Ви пам’ятаєте фірмовий сміх Буданова, приблизно так і реагує», — розповів Юсов. .

Раніше Наєв показав, як зміцнюють кордони з Білоруссю і Росією. Протягом останнього тижня вздовж державного кордону вирито понад п’ять тисяч метрів траншей і більше ніж два з половиною кілометри протитанкового рову.