Кількість жертв через удар по багатоповерхівці у Кривому Розі зросла до 6

Внаслідок російської атаки по Кривому Розі кількість жертв зросла до 6, ще 25 людей поранено.

Росія завдала ракетного удару по багатоповерхівці у Кривому Розі, що на Дніпропетровщині. Внаслідок атаки суттєвих руйнувань зазнали багатоповерхові та приватні будинки, приватне підприємство, автомобільне підприємство, автомобілі. Станом на 10:00 відомо про 6 загиблих та 25 поранених людей. Про це повідомляє голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, а також Офіс генерального прокурора та голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Читайте також: Вночі знищено десять ракет та Шахед — Генштаб

“6 життів забрала нічна ракетна атака по Кривому Рогу. На потрощеному приватному підприємстві продовжуються рятувальні роботи. Там досі шукають людей, які можуть знаходитися під завалами. За уточненими даними, загалом маємо 25 поранених. Також до лікарів зверталися люди з гострою реакцією на стрес. Вони перенесли страшне потрясіння, але потроху оговтуються… Медичної допомоги вони не потребували”, — повідомив Лисак.

Наразі триває розбір завалів  багатоповерхового будинку та на приватному підприємстві. В Офісі генпрокурора повідомили, що під час огляду місць подій виявлено уламки ракет, тип яких встановлюється. 

Читайте також: Вертоліт, 20 артсистем та 470 окупантів: Генштаб оновив втрати РФ

“Навпроти зруйнованого будинку в школі на першому та другому поверсі розгорнуть штаб, в якому ви можете зареєструватися на розселення, отримати матеріали, зареєструватися на матеріальну допомогу, задекларувати пошкоджене майно, зареєструватися на відновлення документів та інше. Постійно надається гаряче харчування”, — повідомив Вілкул.

Нагадаємо, удар по Кривому Рогу: є загиблі та поранені. Квартири принаймні в одному під’їзді жилої багатоповерхівки, куди влучили російські ракети, вигоріли внаслідок пожежі.