Сухопутні війська створили рекрутинговий центр для комплектування підрозділів БПЛА

З метою укомплектування підрозділів безпілотних систем Сухопутних військ ЗСУ створено рекрутинговий центр.

Для укомплектування військових частин та підрозділів Сухопутних військ прийнято рішення про створення рекрутингового центру. Про це повідомив командувач Сухопутних військ Олександр Павлюк.

Читайте також: НПЗ у Калузькій області атакували дрони ГУР, — ЗМІ

“Враховуючи те, що нині безпілотні технології вирішують низку складних та важливих бойових завдань на полі бою, першочергово основним завданням центру визначено відбір та комплектування підрозділів безпілотних систем Сухопутних військ вмотивованими кандидатами з необхідними якостями для подальшого навчання та здобуття військово-облікової спеціальності в напрямку безпілотних систем”, — йдеться у повідомленні. 

Повідомляється, що під час відбору кожен кандидат, який відповідає умовам, зможе обрати підрозділ, в якому він хоче служити. 

Читайте також: Чехія передала Україні перший тренажер F-16, — Повітряні сили

Основна загальновійськова підготовка здійснюватиметься у складі спеціального навчального батальйону, а професійна підготовка — в окремому центрі та під керівництвом фахівців з бойовим досвідом.

Нагадаємо, у Міноборони анонсували новий алгоритм рекрутингу до ЗСУ. У Міноборони розповіли про новий алгоритм набору до лав Збройних Сил та пояснили кожен з етапів.