Українців попередили про ймовірні провокації РФ

До дня Росії окупанти планують провести на захоплених територіях «святкові» заходи з залученням великої кількості цивільних.

Окупанти 12 червня можуть влаштувати провокації під час «святкування» дня Росії на окупованих територіях. Зокрема є ймовірність, що загарбники планують теракти, в яких звинуватить Сили оборони. Про це повідомляє Центр національного опору.

Читайте також: Перед підривом Каховської ГЕС окупанти активно мародерили на Херсонщині — ЦНС

«Черговий приклад військового злочину — підрив рашистами Каховської ГЕС доводить, що агресору не цікава кількість жертв цивільного населення. Їхня мета — зупинити контрнаступ і паралельно звинуватити Україну у всіх своїх злочинах», — заявили в Центрі нацопору.

У ЦНС також закликали мешканців тимчасово окупованих територій не долучатися до масових акцій, які проводитимуть окупанти у цей період. Зазначається, що посилюється ймовірність того, що окупаційна влада планує теракти, в яких хочуть звинуватити Сили оборони.

Раніше Путін і Лукашенко в Сочі обговорили ввезення ядерної зброї до Білорусі. Путін розповів, що на зустрічі будуть обговорюватися “питання безпеки та економічної взаємодії”. Говорячи про ситуацію у сфері безпеки Путін охарактеризував її як “стабільну”.