Наступ ЗСУ на Бахмутському напрямку триває третій день — Міноборони

На Бахмутському напрямку українські сили перейшли у наступ, який триває вже 3 дні.

Наразі епіцентром бойових дій залишається Бахмутський напрямок. Українські сили перейшли в наступ й він продовжується третій день. Ворог підтягує з тилу резерви для оборони позицій. Про це розповіла заступниця міністра оборони України Ганна Маляр у телемарафоні.

Читайте також: Росія дуже довго готувала підрив Каховської ГЕС — ГУР

“Епіцентром бойових дій залишається схід, тривають бої по декількох напрямках. У нас гаряче в тому числі й в Мар’їнці, але все-таки епіцентром залишається Бахмутський напрямок, де ми з оборони перейшли в наступ уже декілька днів, сьогодні третій день. І ворог там змушений міцно тримати свої позиції, але йому це не вдається. Їм не вистачає сил, там дуже багато зараз ми знищуємо ворожої сили й бачимо, що з глибини вони підтягують свої резерви для того, щоб там бути в міцній обороні”, — поінформувала Маляр.

Щодо виведення ПВК “Вагнера” Маляр зазначила, що помітно, як деяких представників залишили на тилових позиціях, а воюють переважно десантно-штурмові підрозділи їхньої регулярної армії РФ.

Читайте також: Зеленський показав наслідки підриву Каховської ГЕС

Нагадаємо, Олександр Сирський повідомив, що росіяни втрачають позиції під Бахмутом. Окупанти втрачають позиції під Бахмутом, українські військові продовжують рух уперед на флангах.