Війська РФ атакували дронами Ізюм і Мерефу на Харківщині

У Мерефі пошкоджено цивільне підприємство, в Ізюмі — будівля навчального закладу та гараж із сільгосптехнікою.

Минулої ночі ворог завдав ударів за допомогою ударних дронів Шахед по Мерефі та Ізюму в Харківській області. Про це повідомляє голова обласної військової адміністрації Олег Синегубов.

Читайте також: “Рамштайн-12” зосередиться на захисті українського неба, — Остін

«У Мерефі пошкоджено цивільне підприємство, сталася пожежа. В Ізюмі постраждала будівля навчального закладу та гараж із сільгосптехнікою, сталися пожежі. Попередньо, внаслідок нічних ударів Шахедами ніхто не постраждав», — зазначив він.

Також минулої доби зазнали ворожих обстрілів населені пункти Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів. У Вовчанську пошкоджено два житлові будинки та господарські будівлі. У селі Мала Вовча — чотири приватні житлові будинки, господарські будівлі, сталася пожежа.

У свою чергу у Циркунах пошкоджено приватний житловий будинок, у Куп’янську – будинок та гараж.

«У селі Протопопопівка Балаклійської громади Ізюмського району на невідомому вибухонебезпечному предметі підірвалися двоє чоловіків. 39-річний чоловік, який перевозив підозрілий предмет у візку мотоцикла, загинув на місці. 45-річний чоловік, який знаходився поряд, отримав поранення і був госпіталізований у стані середньої важкості наголосив глава ОВА.

Раніше Зеленський заявив, що мета щодо армії дронів справді амбітна. Український лідер Володимир Зеленський високо оцінив проєкт зі створення армії дронів.