Полум’я боротьби розгорається по всій країні: в «РДК» заявили про новий захід до РФ

«Російський добровольчий корпус» заявив про те, що знову перетнув кордон з Росією.

Представники «Російського добровольчого корпусу» заявили, що в черговий раз потрапили на територію Росії у Бєлгородську область. Про це вони повідомили у себе у Telegram.

Читайте також: Пригожин заявляє про вихід вагнерівців з Бахмута

 

“Зрозуміло, цього разу вже нікому не потрібно доводити, що ми знімали наше відео не в Київській області, а на Батьківщині. Проте ми вирішили зробити нашою доброю традицією подібні ролики! Слава РДК!”, — йдеться у повідомленні під відео. 

За словами одного з бійців на відео, “полум’я боротьби розгорається по всій країні”.

Видно, що представники “РДК” стоять на фоні російських вивісок “Пошти Росії”. Відео записано у селі Глотово в Грайворонському міському окрузі Бєлгородської області, що в Росії.

Читайте також: РФ і Білорусь підписали документ про ядерну зброю

“Ну що ж, друзі! «Російський добровольчий корпус» знову здійснив неможливе. Ми знову на Батьківщині! Докази прямо за моєю спиною. Вкотре ми заходимо на територію Росії з боями, чи тихо. Це вже неважливо”, — говорять представники ”РДК” на відео. 

Нагадаємо, у ЗСУ підтвердили відхід «вагнерівців» у Бахмуті. Зараз ворог на Бахмутському напрямку артилерійськими обстрілами намагається зупинити просування ЗСУ по флангах, зазначила Ганна Маляр.