Воїни з Бахмута: Україна повернула з полону ще 106 захисників

Україна повернула з російського полону захисників Бахмута, серед них 8 офіцерів та 98 солдатів і сержантів.

Сьогодні, 25 травня Україна повернула 106 захисників. Мова йде по захисників Бахмутського напрямку. Серед звільнених з полону 8 офіцерів та 98 солдатів і сержантів. Про це повідомляє керівник Офісу президента Андрій Єрмак та Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

Читайте також: У ЗСУ підтвердили відхід «вагнерівців» у Бахмуті

Серед звільнених зокрема, 21 представник територіальної оборони. Також додому повернулися семеро прикордонників та один військовослужбовець Державної спеціальної служби транспорту.

“Вони билися за Бахмут і здійснили подвиг, який не дозволив ворогу наступати далі вглиб нашого Сходу. Кожен з них — герой нашої держави”, — написав Єрмак. 

Серед тих, кого повертаємо з полону, 68 вважалися безвісти зниклими. Рідні цих людей пройшли складний етап. 

Повідомляється, що також було репатрійовано три тіла: двох іноземців та українки.

Єрмак додав, що Україна робить все, аби якомога швидше повернути всіх додому. 

Читайте також: В ОП заявили, що контрнаступ триває вже кілька днів

“Всі наші люди будуть вдома. Працюємо над цим далі. І кожен обмін робить нас на крок ближчими до цієї мети”, — написав Єрмак.

Наuадаємо, Дмитро Кулеба заявил, що Сергій Лавров по його слідах готує візит до Африки. Кремль слідкує за турне Кулеби, оскільки після кожного візиту надсилає свого посла, аби той переконував лідерів африканських країн в «недоречності» зустрічі з українським міністром.