У Кремлі нарешті сформулювали мету “СВО” — Подоляк

В ОП розповіли, що у Росії нарешті вигадали справжню мету так званої “спеціальної військової операції”.

На 15-му місяці повномасштабної війни в Україні у Росії нарешті вигадали справжню мету так званої “спеціальної військової операції”. Вона полягає у тому, щоб не допустити падіння Бєлгородської області в Росії. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

Читайте також: Орбан заявив, що Україна не виграє війну: у МЗС відреагували

“Офіційний Кремль (устами Пєскова) на п’ятнадцятий місяць повномасштабної війни нарешті сформулював мету “спеціальної військової операції”: не допустити падіння Бєлгородської області. Дуже рефлективно та недалекоглядно. Пропоную мислити на один крок уперед і починати нову інформаційну кампанію “російської перемоги”: “Досягнуто. Разом та назавжди. Калуга, Тула, Рязань – це Росія””, — написав Подоляк.

Він зазначив, що російському режиму саме час замислитися над обʼєктивністю, адже чим раніше РФ залишить всі території України, тим менш грандіозною катастрофою в Росії все закінчиться у фіналі.

Нагадаємо, у Кремлі «глибоко стурбовані» ситуацією у Бєлгородській області. У Кремлі заявили, що стурбовані ситуацією, яка відбувається у Бєлгородській області.