100 тисяч: в ГУР підтвердили оцінку Байдена втрат РФ у Бахмуті

Юсов заявив, що втрати росіян під Бахмутом — колосальні. Відбувається постійний обмін інформацією з партнерами щодо ситуації на фронті.

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що оцінка президента США Джо Байдена з приводу втрат РФ під Бахмутом відповідає українським даним (йдеться про 100 тисяч російських військових). Про це він сказав в ефірі телемарафону.

Читайте також: Зеленський підбив підсумки закордонних зустрічей

«Тут ніяких розбіжностей немає. Є питання різниці методології. Є один підхід, коли подаються загальні втрати разом із вбитими та пораненими. Або окремо ліквідовані та окремо поранені. Також питання, за який період це представляється», — зазначив він.

Він заявив, що відбувається постійний обмін інформацією з партнерами.

«І між цими даними жодних розбіжностей немає. Втрати рашистів під Бахмутом справді колосальні, і вони абсолютно не відповідають ні поставленим цілям, ні заявленим результатам», — заявив представник ГУР.

Раніше Зеленський заявив, що ми перемагаємо Росію навіть коли вона має більше зброї. Президент України назвав Росію слабкою й заявив, що її агресивність походить не від сили, а від усвідомлення того, що час імперій закінчився.