Подоляк відповів на «істерику» Росії в ООН

Москві не сподобалися слова глави ГУР Кирила Буданова про «вбивства росіян» і вона звинуватила Київ у «риториці ненависті».

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував заяву Росії в Раді безпеки ООН про «риторику ненависті та русофобії» України. Про це він написав у Twitter.

Читайте також: Рада Європи створила реєстр збитків, завданих Україні агресією Росії

«Риторика ненависті», — істерично волає Росія на екстреному засіданні ООН. І?.. Так, Україна вас ненавидить. Так, ми переслідуватимемо вас. Завжди і скрізь. Так, з вами розмовляти немає сенсу — ви не знаєте сучасних людських мов. Так, час вашого традиційного скигління, який гіпнотично діяв на глобальну політику, закінчується. Так, представники Росії — країни серійних вбивць — безсумнівно, виплатять всі борги», — зазначив Подоляк.

Він заявив, що Україна дістане кожного представника РФ юридично чи фізично. Також радник керівника ВП порадив країні-агресору дочекатися трибуналу і припинити використовувати ООН, оскільки «у військових злочинців немає міжнародного права».

Раніше у ЗСУ заявили, що Під Бахмутом є подальше просування. За добу районі Бахмуту сталося 25 бойових зіткнень. Росіяни втратили вбитими і пораненими 260 чоловік.