6 ракет “Кинджал” під час нічної атаки були направлені на Київ, — Ігнат

Завдяки серйозним засобам протиповітряної оборони Київ було захищено від ворожих ракет “Кинджал”.

Київ захищений серйозними засобами протиповітряної оборони, адже столиця пріоритетною ціллю для ворога. Про це розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону

Читайте також: За добу на Сумщині пролунало 136 вибухів

Він розповів, що ворог застосував аеробалістичні ракети з 6 літаків МіГ-31К, а саме “Кинджали”. Саме 6 таких ракет були направлені у бік столиці й всі знищені українською протиповітряною обороною.

“Робота сьогодні надзвичайно успішна, усі повітряні цілі знищено. 6 ракет “Кинджал” — це доволі вражаючий показник”, — зазначив Ігнат. 

Він також розповів, що Повітряним командуванням “Центр” також було збито ворожі цілі, проте Київ наразі залишається в епіцентрі подій, адже столиця завжди була пріоритетною ціллю для ворога. 

Читайте також: У ДСНС показали наслідки ворожої атаки на Київ: фото

“Ви бачите, скільки вони запускають по столиці, саме тому Київ захищений серйозними засобами протиповітряної оборони. Тому що й об’єкти інфраструктури й інші важливі об’єкти держави завжди будуть в пріоритеті у ворога… Найголовніше, що знищено все, що летіло на Київщину”, — зазначив Ігнат.

Нагадаємо, Валерій Залужний назвав кількість збитих ракет силами ППО під час нічної атаки. Вночі Росія атакувала Україну різними типами озброєнь. ППО знищили всі ракети.