На засіданні Ставки обговорили успіхи на фронті

Українські підрозділи надзусиллями зупинили ворога та навіть відкинули його назад на деяких напрямках, зазначив президент.

Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, під час якого було обговорено ситуацію на фронті. Про це він написав у Telegram.

Читайте також: У Кремлі відреагували на поставку Британією далекобійних ракет для України

Повідомляється, що командувач Східного угрупування військ Олександр Сирський і командувач оперативно-стратегічного угрупування військ Таврія Олександр Тарнавський доповіли про ситуацію на передовій.

«Почули доповідь генерала Сирського, чиї підрозділи надзусиллями зупинили ворога та навіть відкинули його назад на деяких напрямках… Визначили їхні першочергові потреби й ознайомилися з темпами комплектування технікою та боєприпасами нових бригад», – написав президент.

Учасники Ставки також заслухали доповіді головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, міністра оборони Олексія Резнікова, Генштабу ЗСУ, міністра зі стратегічних галузей промисловості Олександра Камишина.

«Звірили всі наші довготривалі контракти на постачання боєприпасів і ракет», – додав Зеленський.

Раніше Зеленський пояснив, чому не озвучуються втрати ЗСУ. Голова країни пояснив, що рішення не називати офіційні цифри загиблих воїнів приймалось разом з військовими.