ЗСУ просунулися на Бахмутському напрямку вперед на 2 км — Маляр

Росія розповідає про нестачу зброї аби виправдати свої поразки. ЗСУ тим часом просунулися вперед на 2 км на Бахмутському напрямку.

Бахмут для Росії має надважливе значення, майже сакральне. Окупанти у соціальних мережах та ЗМІ хвалять себе та розповідають нібито про успіхи, вигадують сюжети про українське військове командування. Проте, не дивлячись на це, окупанти окупантам не вдалося реалізувати власні плани, а ЗСУ просунулися на Бахмутському напрямку на 2 км вперед. Про це повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр у Telegram.

Читайте також: Диктатор при смерті? На що хворий Лукашенко

  

“Разом з тим окупанти дають неправдиву інформацію про нестачу зброї, чим ймовірно мають на меті виправдати реальну ситуацію”, — повідомила Маляр. 

Насправді, реальна ситуація протягом тижня така, що навіть при наявній зброї Росії не вдалося реалізувати власні плани. 

Маляр додала, що за останній тиждень Росія зазнали великих втрат серед живої сили, а українські оборонці просунулись на Бахмутському напрямку вперед на 2 км.

Читайте також: Зеленський 13 травня може відвідати Рим — ЗМІ

Вона зазначила, що Україна не втратила жодної позиції у місті Бахмут цього тижня. 

Нагадаємо, в Ізюмі затримано чиновницю, яка працювала на РФ. На «посаді» жінка намагалась схиляти людей до підтримки загарбників через видачу «гумдопомоги» і поширення пропагандистських газет з РФ.