Щоб привезти росіянам погані новини: Зеленський розповів чому він у Гаазі

Президент України заявив, що приїхав у Гаагу, щоб привезти росіянам погані новини.

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Нідерландів, на зустріч з прем’єр-міністром Королівства Нідерланди Марком Рютте та прем’єр-міністром Королівства Бельгії Александром де Кроо розповів, що приїхав до Гааги, щоб привезти для росіян погані новини. Про це повідомляють в Офісі президента. 

Читайте також: У Білому домі назвали “смішними” звинувачення РФ у причетності США до “атаки” Кремля

“Я не хочу демотивувати цим суспільство у себе в країні, солдатів. Я їду з країни на короткий термін тому, що це потрібно, а не тому, що я хочу. Для того, щоб привезти для росіян деякі погані новини я зараз у Гаазі, вчора був у Фінляндії, недалеко від справедливості”, — заявив Зеленський.

Нагадаємо, Володимир Зеленський в Гаазі: ми всі хочемо бачити тут іншого Володимира. Президент України заявив, що Путін має бути притягнутий до відповідальності та постати перед судом у Гаазі.

Читайте також: У Маріуполі на “Азовсталі” пролунав потужний вибух: відео

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський прибув у Нідерланди: в ОП розкрили подробиці. Під час візиту до Нідерландів президент України виступить до нідерландського суспільства та представників міжнародних судових інституцій у Гаазі.