Росія 14 разів за добу обстріляла Сумщину

Сумська область щоденно обстрілюється російськими загарбниками. Росіяни цілять в житлові будинки, підприємства, інфраструктуру.

Протягом дня росіяни здійснили 14 обстрілів прикордонних громад Сумської області, зафіксовано 139 вибухів. Про це повідомляє Сумська ОВА.

Читайте також: Резніков попросив Японію надати обладнання для глушіння дронів РФ

Повідомляється, що у Білопольському товаристві ворог бив із мінометів, було 40 вибухів. Також противник здійснив обстріл зі ствольної артилерії (5 вибухів) та АГС (75 пострілів). На територію Шалигинського товариства росіяни скинули 8 хв, також був обстріл із АГС (3 вибухи). По Юнаківській громаді ворог бив із міномета, було 4 вибухи. У Середино-Будській громаді зафіксовано обстріл із міномету (2 вибухи).

Також повідомляється, що громадянський житель області отримав поранення через те, що наїхав на міну.

«Близько 13.00 у Середино-Будській громаді Шосткинського району під час роботи в полі на міні вибухнув трактор. Тракторист заїхав на поле, проігнорувавши таблички «Мини». Внаслідок підриву чоловік отримав поранення нижніх та верхніх кінцівок. Пораненому надано первинну медичну допомогу, його доставлено» у лікарню», — йдеться у повідомленні адміністрації.

Раніше Зеленський провів переговори з прем’єром Нової Зеландії. Україна розраховує на подальшу співпрацю з Новою Зеландією в оборонній та гуманітарній сферах, зазначив президент.