Внаслідок атаки по Дніпру загинула жінка та дитина — ОВА

Внаслідок російської атаки у Дніпрі загинула жінка та 2-річна дитина.

Внаслідок ранкової ракетної атаки по Дніпру загинуло двоє людей, ще троє людей поранено. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram

Читайте також: Росіяни промивають мізки населенню на окупованих територіях — ЦНС

“Рано вранці російська армія вчинила масовану атаку на Дніпропетровщину. Військові з повітряного командування «Схід» збили 7 крилатих ракет. Проте є негативні наслідки. У Дніпрі зруйнований приватний будинок. Загинули 2-річна дівчинка та 31-річна жінка”, — йдеться у повідомленні. 

Він додав, що ще троє людей поранено. Так, 58-річного чоловіка та 57-річну жінку у стані середньої тяжкості доправили до лікарні. 31-річний чоловік лікуватиметься амбулаторно. 

Лисак додав, що у місті внаслідок атаки також зруйновано будівлю приватного підприємства. Там виникла пожежа, яку вже загасили.

Читайте також: У Зеленського сказали, що очікують від саміту НАТО

“Вогнеборці працюють на іншому об’єкті, який понівечено через ворожу атаку. Горить будівельна база. Полум’я охопило 400 кв метрів. На цю хвилину його вдалося локалізувати. Постраждала 70-річна жінка. Лікарі надали їй допомогу, від пережитого оговтуватиметься вдома”, — додав він. 

Нагадаємо, росіяни обстріляли житловий будинок в Умані. Сьогодні близько 4.30 російські агресори розпочали черговий обстріл України. Вибухи було чути у в Дніпропетровській, Миколаївській, Черкасбкій та Полтавській областях, Києві.