Росіяни визнали, що вбивають військовополонених після допитів

СБУ оприлюднила чергову перехоплену телефонну розмову окупанта, в якій він зізнається, що росіяни вбивають українських військовополонених.

Служба безпеки України ідентифікувала особу російського окупанта, котрий у перехопленій телефонній розмові зізнався, що вбивав українських військовополонених після допитів. Про це повідомляє СБУ.

Читайте також: У ЗСУ вперше показали відео бойового чергування ЗРК Patriot

Повідомляється, що чоловік на аудіо – Сучко Євген Юрійович із Новгородської області РФ, 1995 року народження. Його мобілізували восени 2022 року, з того часу він зі своїм підрозділом перебуває на позиціях у Харківській області. Нове перехоплення СБУ телефонної розмови окупанта було зроблено на східному фронті України. У розмові злочинець докладно розповідав про те, як перерізає людині горло.

«І уточнює, що у нього таких випадків вистачає і робити це доводиться вночі», – йдеться у повідомленні.

В опублікованому перехопленні також злочинець пояснює, що «військовополонених потрібно утилізувати».

«СБУ працює, щоб цей Сучко та кожен військовий злочинець із РФ поніс заслужене покарання за свої звірства. Українська спецслужба розслідує понад 35 тисяч кримінальних проваджень за фактом порушення законів та звичаїв війни», – додали у спецслужбі.

Раніше Сі Цзіньпін заявив, що Китай докладе зусиль для якнайшвидшого припинення вогню в Україні. Китайський лідер заявив, що країна зосередиться на сприянні мирних переговорів та припинення вогню в Україні.