На півночі Польщі знайшли уламки ракети — ЗМІ

У Польщі знайшли уламки схожі на ракету класу “повітря-земля”.

У лісі поблизу Бидгоща, що у Польщі було знайдено ракету класу “повітря-земля”. Свідки, які натрапили на ракету, повідомили, що вона була великою. Про це повідомляють у RMF FM

Читайте також: Зеленський зустрівся з радником прем’єра Британії із нацбезпеки: подробиці

Повідомляється, що на ракеті є написи російською мовою.

Про залишки повітряного військового об’єкта, знайдені сьогодні вранці в лісі поблизу Бидгоща, повідомив у Twitter міністр юстиції Збігнєв Зьобро. 

“Військовий відділ Окружної прокуратури в Гданську під наглядом Національної прокуратури розпочав провадження у справі про залишки військового об’єкта, знайденого в лісі за десяток кілометрів від Бидгоща. Окрім прокурорів, місце інциденту досліджують військові експерти, поліція, жандармерія”, — написав він. 

Про знайдену ракету також повідомили й в офіційному Twitter міністерства оборони Польщі. 

Читайте також: За 3 дні рівень води у Києві піднявся на 26 сантиметрів — КМВА

“Залишки невстановленого військового об’єкта були знайдені в околицях Замостя, приблизно за 15 км від Бидгоща. Ситуація не загрожує безпеці мешканців. Місце знахідки досліджують співробітники поліції, Військової поліції та сапери”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Харківщині ворони «мінують» території. Фахівці Харківського зоопарку стрверджують, що теоретично ворони здатні переносити предмети на кшталт протипіхотної міни «пелюсток», чия вага становить лише 80 грамів.