В Росії заявили, що «атаки» на ЧФ ставлять під загрозу зернову угоду

У російському Міноборони стверджують, що 23 березня та 24 квітня пункти базування Чорноморського флоту намагалися уразити безпілотні катери.

У Міноборони РФ заявили, що «атаки» Києва на Чорноморський флот ставлять під загрозу продовження зернових угод. Про це повідомляє ТАСС.

Читайте також: Кулеба: поразка Росії — гарантія нормального життя для Європи

Повідомляється, що 23 березня та 24 квітня було здійснено «атаки» на пункт базування Чорноморського флоту в місті Севастополь та цивільну інфраструктуру окупованого Криму безпілотними катерами.

«Проведений аналіз маршруту руху українських безекіпажних катерів показав, що всі вони були запущені з акваторії порту Одеса, визначеного для реалізації чорноморської ініціативи», – йдеться у заяві.

Також у міністерстві додали, що розгортання катерів нібито було здійснено в районі гуманітарного коридору, задіяного для вивезення сільськогосподарської продукції з портів України.

Раніше Буданов пояснив, чому Пригожин закликав закінчити війну. Ватажок ПВК Вагнер ретранслює позицію багатьох впливових людей в російському керівництві, заявив керівник ГУР.