Ситуація на фронті та плани ворога: Зеленський провів Ставку

Учасники засідання порушили питання щодо ситуації на фронті, перебігу бойових дій, а також планів ворога.

Сьогодні, 21 квітня президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента, а також президент Зеленський в Telegram

Читайте також: Обстріл монастиря в Одесі: збитки оцінили у 10 млн

Повідомляється, що головнокомандувач ЗСУ доповів про актуальну ситуацію на полі бою. Окрему увагу було приділено найскладнішим напрямкам фронту – районам Бахмута, Авдіївки, Мар’їнки на Донеччині. 

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов поінформував учасників засідання про плани ворога на найближчий період.

Повідомляється, що командувачі військ доповіли про перебіг бойових дій на ділянках фронту в межах зон їхньої відповідальності.

“На засіданні Ставки проаналізували актуальну ситуацію на всіх ділянках фронту. Заслухали Буданова – знаємо про всі плани ворога у найближчий період. Розробляємо ще якіснішу схему розподілу озброєння та боєприпасів по підрозділах, окрема увага тут – новоствореним бригадам. Також обговорювали питання налагодження виробництва ракет і боєприпасів вітчизняними підприємствами”, — написав президент. 

Читайте також: Операції ЗСУ на території РФ цілком прийнятні — Пісторіус

Нагадаємо, військові показали, як виглядає Бахмут після місяців атак та обстрілів. Українські військові показали, як наразі виглядає місто Бахмут після російських атак.