Окупанти готуються заблокувати персонал на ЗАЕС — Енергоатом

Окупанти можуть просто не відпустити персонал станції після однієї з чергових робочих змін, силоміць заблокувавши їх на ЗАЕС.

Окупаційні війська РФ, що знаходяться на тимчасово окупованій Запорізькій АЕС готуються блокувати персонал на станції. Про це повідомляє Енергоатом

Читайте також: Орбан назвав Україну “фінансово неіснуючою”

“Враховуючи шалений дефіцит фахових атомників, які потрібні для експлуатації тимчасово окупованої Запорізької АЕС, та побоюючись українського наступу, рашисти готуються до довготривалого утримання в заручниках співробітників ЗАЕС”, — повідомляють в Енергоатомі. 

Повідомляється, що окупанти вже завезли на станцію багато провізії та води. Ймовірно, окупанти можуть просто не відпустити персонал станції після однієї з чергових робочих змін, силоміць заблокувавши їх на ЗАЕС. 

“Подібний трюк окупанти вже проводили на початку повномасштабного вторгнення, коли закрили зміну станції на Чорнобильській АЕС. Тоді загарбники близько місяця не відпускали персонал станції по домівках, тримаючи людей в заручниках аж до деокупації”, — йдеться у повідомленні. 

Читайте також: СБУ звернулася до українців напередодні Великодня

Нагадаємо, Росія раптово вивела весь Тихоокеанський флот. Росія підняла по тривозі Тихоокеанський флот та привела його у повну боєготовність.