Реклама Натхненні літнім вайбом: бренд glo™ представив лімітовану новинку стіків

На правах реклами

glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

*Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними і викликають звикання.
 

Бренд glo™ розробив нову серію стіків Neo Night Sensations*, надихнувшись амосферою літніх вечорів. Лімітована серія створена, щоб доповнювати незабутні моменти , навіть коли літо закінчилося.

Мало хто не любить літо, але воно зазвичай так швидко минає, що хочеться довше пам’ятати особливі літні вечори. Це ті миті, коли сонце повільно сідає за горизонт та нарешті настає жадана прохолода. Коли пісок на пляжі починає остигати, а повітря стає свіжим та бадьорим, і починаєш розуміти, що невдовзі може відбутися щось приємне та незабутнє. Коли день завершується і все одно можна гуляти та насолоджуватися часом з друзями до пізньої години, не боючись замерзнути.

Під враженнями від яскравих літніх вечорів, бренд glo™ створив нову серію стіків Neo Night Sensations, яка точно сподобається повнолітнім споживачам тютюну, для кого ця тепла пора року займає у серці особливе місце. Вона складається із трьох смаків, що можуть нагадати тобі аромати твоїх улюблених літніх коктейлів.

Делікатні або яскраві, вони доповнять і прогулянку пляжем, що потопає у місячному сяйві, і несподівану вечірку у драйвовому клубі, і лампові посиденьки у компанії найкращих друзів, і спонтанну поїздку на машині в інше місто, про яке майже нічого не знаєш. Хоч де б ви не були, серія стіків Neo Night Sensations підкреслить літній смак.

Sunset Swing

П’ятничний вечір, несподівана зустріч із друзями, коли ніхто не поспішає додому і бажає у повній мірі насолодитися прогулянкою. Здається, що проходить лише одна мить, і ви вже босоніж танцюєте на пляжній вечірці. Сонце розчиняється на дні келиху, що до країв наповнений цитрусово-тропічним смаком.

Надихнувшись смаком коктейлю біттер-шпріц, стіки Sunset Swing зможуть вдало доповнити атмосферу цього вечора своїм цитрусово-тропічним смаком.

Twilight Dance

Дзвін келихів переплітається з музикою, хтось розповідає епічну кулсторі, лунає сміх, хтось танцює під запальні ритми. А багатогранний смак іспанської сангрії з ароматом винограду та міксу фруктів у стіках Twilight Dance доповнить атмосферу цього вечора.

Midnight Sun

Чи світить сонце серед ночі? Так, якщо є кому під ним танцювати. Коли у темряві мерехтить світло стробоскопів, зупинитися вже просто неможливо. І цей невпинний рух допомагає розслабитися, відпочити від зайвих думок та відчути свободу. Стіки Midnight Sun зі смаком освіжаючого літнього напою, сповненого ароматом кисло-солодких доповнить нічну вечірку.

Про компанію «Бритіш Американ Тобакко»

«Бритіш Американ Тобакко» (БAT) ― одна з провідних компаній, яка виробляє і поставляє тютюнові та нікотиновмісні продукти мільйонам повнолітніх споживачів у всьому світі. Штат компанії складає більше 53 000 осіб. Вона є лідером ринку в понад 50 країнах, а її фабрики представлені в 43 країнах світу. Стратегічний портфель компанії складається зі світових брендів сигарет і зростаючого асортименту товарів із потенційно зниженим ризиком для здоров’я. Це вироби для вейпінгу, системи нагрівання тютюну, а також сучасні продукти для перорального застосування, зокрема безтютюнові нікотинові паучі, вологий тютюн і снюс.