Подоляк зробив прогноз по звільненню Криму

В ОП заявили, що кінець війни буде тоді, коли відбудеться деокупація Криму.

Україна зможе деокупувати Крим за 5-7 місяців, а війна буде тривати, поки не звільниться півострів. Про це повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв’ю для Радіо Свобода.  

Читайте також: У Мелітополі пролунав вибух: подробиці

“Ми точно, за дуже короткий час, з історичної точки зору це дуже мало шість місяців, чи п’ять, чи сім місяців, ми будемо знаходитись в Криму. Можливо, це занадто оптимістично, але це оптимізм, який є математично вивіреним”, — розповів Подоляк. 

Він зауважив, що Росія не має достатньо ресурсів, щоб втримати ситуацію. Він зауважив, що війна буде тривати до тих пір, доки не буде звільнено всі території країни. 

“Сьогодні йде війна за право на існування цивілізованого світу. І в цьому цивілізованому світі місця Росії, в такому вигляді, немає. І тому безумовно, війна буде йти поки не буде звільнена вся територія України”, — додав Подоляк. 

Читайте також: Путін збирає Радбез: говоритиме про окуповані території України

Нагадаємо, Володимир Зеленський приїхав до Польщі: подробиці. Володимир Зеленський приїхав до Польщі разом із першою леді. На зустрічі із президентом Польщі буде обговорюватися військова допомога Україні, стратегії, а також післявоєнна відбудова України.