Рабіновича оголосили у розшук

Екснардепа від забороненої партії ОПЗЖ Вадима Рабіновича оголосили у розшук.

Сьогодні, 5 вересня Державне бюро розслідувань оголосило у розшук колишнього народного депутата від забороненої партії ОПЗЖ Вадима Рабіновича. Про це йдеться на сайті МВС.

Читайте також: Зернова угода: Ердоган повідомив про два запити РФ

Датою зникнення Рабіновича вказано 26 липня 2023 року – день, коли екснардепу було заочно оголошено про підозру у держзраді.

Повідомляється, що датою зникнення Рабіновича вважається 26 липня поточного року. Статті звинувачення – державна зрада (ст.111 ч.1), посягання на територіальну цілісність і недоторканність України (ст.110 ч.2).

Вадима Рабіновича оголошено у розшук / wanted.mvs.gov.ua

Вадима Рабіновича оголошено у розшук / wanted.mvs.gov.ua

Читайте також: Forbes Ukraine: За інформаційною атакою на Шурму стоїть Коломойський

Для довідки. Вадим Рабінович — проросійський українсько-ізраїльський політик, громадський діяч, бізнесмен, президент холдингу RC-Group і медійної Media International Group.  26 липня 2023 року ДБР повідомило Рабіновичу про підозру у державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України). Повідомлення про підозру здійснено шляхом скерування відповідного запиту про міжнародну правову допомогу до Держави Ізраїль. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, Верховна Рада підтримала звільнення Рустема Умєрова з посади голови ФДМУ. Парламент підтримав звільнення Умєрова з посади голови Фонду державного майна.