Поліція Київщини затримала жінку, яка труїла екс-коханців

Правоохоронці встановили, що підозрювана розсилала своїм ворогам пляшки алкоголю з талієм.

 

Поліція заарештувала мешканку Київської області, яку підозрюють у отруєнні своїх коханців. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київщини у п’ятницю, 24 березня.

 

Голова поліції Київської області Андрій Небітов розповів, що один із постраждалих 14 лютого у День святого Валентина отримав повідомлення у месенджер з невідомого номера про те, що його номер телефону брав участь у розіграші і він нібито виграв відповідний приз.

 

«Через кілька днів він справді отримав пляшку рому, яку став поступово вживати і три шоколадки. Через деякий час йому стало погано, і він потрапив до лікарні», — розповів голова поліції.

 

Подібні випадки отруєння зафіксовано у лікарні Фастова – у чотирьох жінок.

 

«2 лютого у мене був День ангела, і я вирішила запросити подруг відзначити. Ми розпили пляшку рому, яку я напередодні виграла в розіграші. Через кілька днів нам все стало погано. Почало пекти в грудях і німіло тіло. Ми з подругою поїхали до Києва , і нас поклали в реанімацію. Волосся почало випадати клаптями», — розповіла одна з потерпілих.

 

Крім того, згодом стало відомо, що чоловік від отруєння помер. Результат лабораторного дослідження встановив, що його отруїли талієм.

 

Правоохоронці встановили, що відправлення кур’єрською доставкою отруйних пляшок рому здійснювала жінка.

 

У результаті правоохоронці дізналися більше інформації про жінку, яку підозрюють у отруєнні. Зокрема, 20 років тому вона жила в Іванківському районі та мала стосунки із померлим чоловіком, але сімейне життя не склалося.

 

Чоловік однієї з чотирьох отруєних постраждалих жінок теж мав колись стосунки із цією підозрюваною. Торішнього серпня вона вже намагалася отруїти його в такий же спосіб, але, мабуть, концентрація дози талію була мала. У січні цього року небезпечну посилку отримала його дружина.

 

Поліцейські затримали жінку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Їй інкримінують навмисне вбивство.

 

Поліція також перевіряє її причетність до скоєння аналогічних злочинів.