У Міноборони показали, як французький ЗРК Crotale збив крилату ракету РФ

У Міноборони показали, як українські військові збили крилату ракету ворога за допомогою ЗРК Crotale.

У Міністерстві оборони України опублікували відео, як українські військові за допомогою французького зенітного ракетного комплексу малої дальності Crotale NG влучили у російську крилату ракету. Про це повідомляють у Міноборони України у Twitter.

Читайте також: ЗСУ збили китайський БПЛА Mugin-5

“Французький зенітно-ракетний комплекс малої дальності «Crotale NG» надійшов на озброєння Української армії. Два пуски по російській крилатій ракеті. Перший — не влучив у ціль. Другий: влучив у ціль!”, — йдеться у повідомленні. 

Для довідки. Crotale — французький всепогодний зенітний ракетний комплекс малої дальності, який призначений для боротьби з повітряними цілями в діапазоні середніх, малих і гранично малих висот. Даний комплекс використовується як для ППО стратегічно важливих опорних пунктів, центрів управління, стартових позицій ракет, так безпосереднього прикриття бойових порядків військ.

Нагадаємо, у Білому домі повідомили, що США хочуть прискорити постачання танків Abrams в Україну. США планують передати танки Abrams Україні швидше, ніж очікувалося.