Зеленський не планував зустрічатися з делегацією УПЦ МП — спікер

З делегацією зустрілися співробітники профільних департаментів Офісу президента, щоб отримати звернення, зареєструвати його та передати на подальший розгляд, але члени синоду хотіли особистої зустрічі.

Зеленський не планував 20 березня зустріч із представниками УПЦ МП – делегації запропонували подати відповідне звернення, але вони відмовилися та наполягали на особистій зустрічі. Про це повідомляє прес-секретар президента Сергій Никифоров.

Читайте також: Ордер для Путіна: Борель озвучив позицію ЄС

«У президента України на сьогодні не запланована зустріч із представниками УПЦ МП. Натомість можемо повідомити, що з делегацією зустрілися співробітники профільних департаментів Офісу президента, щоб отримати звернення, зареєструвати його та передати для подальшого розгляду. Станом на даний момент представники УПЦ МП таке звернення передавати відмовилися», — повідомив Никифоров.

Раніше Зеленський заявив, що РФ чекає повний спектр відповідальності. Росія відповість за кожен удар по Україні, за кожне зруйноване життя, за кожну депортовану дитину, запевнив президент.