США продовжать надавати допомогу Україні — Білий дім

Представники державних адміністрацій та міністри оборони України та США обговорили підтримку у сфері безпеки у протидії повномасштабній військовій агресії РФ.

Сполучені Штати Америки продовжать надавати військову, фінансову та гуманітарну допомогу Україні у протистоянні з Російською Федерацією. Про це у суботу, 18 березня, йдеться у заяві прес-служби Білого дому, зробленій за підсумками онлайн зустрічі військового керівництва України, президента та представників державних адміністрацій з американською стороною.

 

У повідомленні сказано, що сторони обговорили підтримку в галузі безпеки у протистоянні повномасштабній військовій агресії РФ, а також оновлену інформацію щодо ситуації на фронтах.

 

Представники Штатів запевнили українську сторону у «невпинній підтримці США Збройних сил України під час жорстокого протистояння з Росією».

 

«Українські офіційні особи надали оновлену інформацію про умови на полі бою і висловили вдячність за допомогу США в галузі безпеки, що триває», — йдеться в публікації.

 

Також у Білому домі зазначили, що офіційні особи США підтвердили «непохитну підтримку» Штатами України, «оскільки вона захищає свій суверенітет та територіальну цілісність».

 

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet