Прем’єр-міністр Польщі приїхав до Києва у річницю російського вторгнення

Прем’єр-міністр вже зустрівся з президентом та прем’єр-міністром України й поклав вінок до Стіни пам’яті загиблих.

Сьогодні, 24 лютого прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький приїхав до Києва у річницю повномасштабного вторгнення Росії. Про це повідомляють TVP1 та речник польського уряду Пйотр Мюллер у Twitter.

Читайте також: “Основа нашої стійкості — люди”, — Залужний до українців у річницю війни

“Через рік після початку російських військових дій прем’єр-міністр Моравецький відвідав Київ, щоб дати чіткий і відчутний сигнал про подальшу підтримку в захисті України від Росії. Невдовзі після початку війни, 15 березня, ми були в Києві, щоб гарантувати, що Україна не залишиться наодинці”, — написав Пйотр Мюллер.

Повідомляється, що прем’єр-міністр Матеуш Моравецький прибув до Києва, де  зустрівся з президентом Володимиром Зеленським та прем’єр-міністром Денисом Шмигалем й поклав вінок до Стіни пам’яті загиблих. 

Про візит прем’єр-міністра до Києва повідомив генеральний секретар партії «Право і справедливість» Кшиштоф Соболевський. За його словами, Моравецький візьме участь у засіданні Верховної Ради України.

Читайте також: Затримано агентів РФ, які наводили удари по лікарнях

Соболевський також повідомив, що прем’єр-міністр їде до Києва з посланням підтримки та інформацією після візиту президента США Джо Байдена до Варшави.

Нагадаємо, пам’ятний захід до річниці війни триває у Києві. У центрі столиці присутні президент, головнокомандувач ЗСУ, міністр оборони та військовослужбовці.