Найближчим часом очікуємо танки від партнерів — Резніков

Україна найближчим часом чекає поставку танків від партнерів.

Україна найближчим часом очікує танки від партнерів, а тим часом передає російські трофейні танки до інших країн, як музейні експонати. Про це повідомив МІНІСТР оборони України Олексій Резніков у Facebook

Читайте також: Зеленський планує відвідати саміт НАТО у Вільнюсі — посол

“Вільний світ створив «танкову коаліцію», щоб допомогти Україні перемогти у цій війні. Вже найближчим часом ми очікуємо перші танки від партнерів з підготовленими українськими екіпажами”, — написав Резніков.

Він пожартував, що сьогодні вночі російські танки “вдерлися” до НАТО та ЄС, маючи на увазі трофейну техніку окупантів, яку знищили українські воїни. 

“24 лютого громадяни чотирьох країн — Німеччини, Литви, Латвії та Естонії — одночасно побачать, що російські танки можуть потрапити до Європи через Україну тільки у вигляді музейних експонатів”, — додав він, нагадавши, що влітку перші такі експозиції приймали наші друзі у Польщі та Чехії.

Він зауважив, що це також повинно стати сигналом для росіян, адже у Європі подивляться на їхнє справжнє обличчя, яке раніше викликало страх, а зараз огиду та презирство.  

Читайте також: У Маріуполі пролунав новий потужний вибух — мерія

“Більше європейців переконається, що Росію можна і треба перемагати на полі бою. І краще це зробити в Україні, щоб потім не довелося зупиняти ворога біля свого будинку”, — додав він. 

Нагадаємо, такий, що не всі навіть бачать: Буданов про “великий” наступ Росії. Голова ГУР заявив, що “великий” російський наступ вже триває й у них на меті дійти до адміністративних кордонів Донецької та Луганської областей до 31 березня.