В Криму дефіцит ліків, бо їх забирають на потреби армії РФ — ЦНС

Окупанти забирають не лише ліки, але й цивільні заклади переорієнтувалася на військові шпиталі.

В тимчасово окупованому Криму дефіцит ліків для цивільних через те, що їх забирають на потреби російської армії. Гуманітарна криза постійно зростає. Про це повідомляють у Центрі національного спротиву. 

Читайте також: Найближчим часом очікуємо танки від партнерів — Резніков

“Через переорієнтування медичної системи тимчасово окупованих територій України на потреби російських військових, в Криму зростає  дефіцит ліків для цивільних. Пріоритет використання медикаментів зміщений на потреби окупантів. Зокрема більшість йде на лікування військових рф”, — йдеться у повідомленні. 

У ЦНС повідомляють, що на півострові загострюється гуманітарна криза, адже окупанти забирають не лише ліки, але й цивільні заклади переорієнтувалася на військові шпиталі.

“За інформацією кримського підпілля, раніше москва пообіцяла так званому очільнику півострова аксьонову, що в Криму таких проблем, як в інших регіонах, не буде.  Натомість зараз в уряді рф аксьонову відповіли згідно з пропагандистськими методичками: “все для победы, все для армии””, — 

Нагадаємо, мешканців Херсона просять не виходити на вулицю до кінця тижня. Влада міста побоюється, що Росія може вдатися до масованого обстрілу в річницю війни.