В Енергодарі підірвали авто місцевого колаборанта: відео

За попередніми даними підірване авто належало місцевому колаборанту.

Зранку, 3 лютого у тимчасово окупованому Енергодарі, Запорізької області, вибухнув автомобіль, усередині якого знаходилася людина. Вибух був настільки потужним, що у будинках навколо повилітали вікна. Про це повідомив гауляйтер Запорізької області Володимир Рогов у Telegram

Читайте також: Путін переоцінив можливості армії Росії — ISW

“В Енергодарі голосно! Близько 07:50 у місті енергетиків пролунав гучний вибух. Звук вибуху найгучніше було чути в п’ятому мікрорайоні міста. Подробиці пізніше”, — написав Рогов о 07:16 ранку. 

О 07:44 він повідомив, що причиною вибуху, що пролунав сьогодні вранці в місті, став вибух автомобіля. Він додав, що внаслідок теракту загинула одна людина. На місці вибуху працюють співробітники МНС і силових структур.

“Інтенсивність вибуху автомобіля в Енергодарі була настільки великою, що в будинках не тільки повилітали вікна аж до дев’ятого поверху, а й знищили щонайменше одну машину, яка стояла поруч із підірваним авто. Місце злочину оточено. Наразі пожежу загасили. Вибухотехніки перевіряють наявність вибухівки, щоб уникнути повторного вибуху”, — написав він та додав відео з місця події. 

Читайте також: Росія збільшила кількість ракетоносіїв “Калібру” у морі — ОК “Південь”

На подію, яка сталася зранку відреагував й мер Мелітополя Іван Федоров. Він написав, що ранок у колаборантів має починатися не з кави й додав, що автомобіль, який вибухнув за попередніми даними належав колишньому співробітнику правоохоронних органів, який з приходом “руского міра” пішов прислуговувати окупантам.

Нагадаємо, понад 800 окупантів та літак: Генштаб оновил втрати ворога за добу. З початку повномасштабного вторгнення втрати РФ у загальному становлять 129 870 окупантів.