Путін назвав нову мету війни проти України

Путін заявив, що метою “СВО” є захист людей та Росії на “її ж історичних територіях”.

Саме захист людей і самої Росії від загроз, які їй намагаються створити на її ж історичних територіях, є метою “спеціальної військової операції”. Так заявив президент Росії Володимир Путін на зустрічі зі студентами, присвячений до Тетяниного дня. Про це повідомляє ТАСС.

Читайте також: Кремль оцінив можливу передачу Abrams Україні

“Мета “СВО”, як я вже багато разів говорив, — насамперед, захист людей і захист самої Росії від тих загроз, які їй намагаються створити на прилеглих до нас наших же історичних територіях. Ми цього не можемо допустити”, — заявив Путін.

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін оголосив про “спеціальну військову операцію” в Україні зазначивши, що метою є “денацифікація” та “демілітаризація”. У Кремлі неодноразово заявляли, що так звана “СВО” буде завершення по досягненню цілей, хоча не було уточнено яких саме. 

Читайте також: Військові РФ “неохоче” приймають на озброєння танки “Армата” — БР

Раніше в ISW повідомили, що у Генштабі РФ намагаються виправдати втрати армії на тлі розколу командування. У Генштабі РФ намагаються виправдати втрати своєї армії шляхом “нових загроз воєнній безпеці”.