Росія готується повторити масовану ракетну атаку — ОК “Південь”

Росія ймовірно готує ракетну атаку змішаного типу з використанням ракет та дронів.

Росія може готувати масовану ракетну атаку по Україні. Ймовірно, армія РФ може використовувати декілька видів ракет й дрони безпілотники, адже запаси ракет дійшли до критичної межі. Про це повідомила начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк в ефірі телеканалу «Київ».

Читайте також: Понад 400 окупантів та гелікоптер: Генштаб оновив дані про втрати Росії

“Ймовірно, масована ракетна атака готується. Тому що періодичність підготовки військ окупантів, якраз саме така, це десь 10-14 днів вони потребують, для того, щоб спорядитися після масованої атаки, яку вони виконують по території України. Оскільки вони з цією практикою (масованих ракетних атак кожні 10-14 днів, — ред.) потоваришували, їм вона до вподоби, цілком ймовірно, що вони готують саме повторення одної з таких атак”, — повідомила Гуменюк. 

Гуменюк додала, що наступна ракетна атака може бути змішаного типу, коли використовуються ракети повітряного базування, морського базування та дрони-камікадзе. 

Вона зауважила, що через те, що у росіян запас ракет переходить до критичної межі навіть недоторканого запасу, вони можуть застосовувати мішані практики. 

Читайте також: Опубліковано супутникові знімки Соледара та Бахмута

Нагадаємо, з’явилися фото наслідків «прильоту» у Запоріжжі. Внаслідок нічного ракетного удару військ РФ пошкоджено та зруйновано будинки в одному з приватних секторів міста.