На в’їзд до Кримського мосту виникли кілометрові затори: що відомо

Черга з автомобілів з Росії до Криму становить 3 кілометри.

На в’їзді до Кримського мосту, який з’єднує тимчасово окупований Крим з Росією утворилися кілометрові затори. Через це охорона Кримського мосту додала пости огляду. Про це повідомило російське ЗМІ Крыминформ

Читайте також: В ОП повідомили, чи буде в українців світло на Новий рік

Повідомляється, що за останніми даними, черга з боку Кубані становила близько 3 км, з боку Криму — 2 км.

У мінтрансі РФ стверджують, що час огляду транспортних засобів і людей у напрямку до Криму збільшився не тільки через збільшений потік автотранспорту, а й через кількість багажу, який у ньому перевозиться.

“У зв’язку з цим ФГУП «УВО Мінтрансу Росії» збільшило кількість постів огляду, у такий спосіб збільшивши пропускну спроможність на 60% з боку Краснодарського краю і на 40% з боку Республіки Крим. Ці заходи допоможуть прискорити час проходження огляду і забезпечити безпечний проїзд транспортним переходом через Керченську протоку”, — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Росія повертає розвідувальний літак з Білорусі — Гаюн

Нагадаємо, Дмитро Кулеба заявив, що на Заході вже всі зрозуміли про «обличчя Путіна». Зараз важливо переконати партнерів у розумінні того, що якою б не була російська влада, сама Росія за своєю суттю не зміниться, зазначив глава МЗС.