У РФ не бачать майбутнього «ЛНР» — Луганська ОВА

Нещодавньою ухвалою уряду Росії встановлено, що прогнози соціально-економічного розвитку окупованих територій розроблятимуться терміном на один рік, повідомляють в ОВА.

У РФ затвердили план соціально-економічного розвитку «ЛНР» лише рік, оскільки бачать майбутнього псевдореспублики. Про це повідомляє луганська ОВА.

Читайте також: У Молдові відреагували на погрози РФ

«Нещодавньою постановою уряду Росії встановлено, що прогнози соціально-економічного розвитку окупованих територій розроблятимуться терміном на один рік. Знають, що все це незабаром закінчиться», — стверджують в ОВА.

Повідомляється, що місцеві колаборанти це розуміють.

«Так, у Троїцькому вони вже перевели відповідні установи на дистанційну роботу, бо бояться прильотів. Замість того, щоб зробити хоч щось корисне, росіяни намагаються дізнатися справжнє ставлення до них і проводять у Луганській області «анонімне» телефонне анкетування. Цікавляться настроями щодо становищу в області, задоволеністю роботи гауляйтерами та іншими проблемами – шукають ненадійних”, – зазначають у Луганській ОВА.

Раніше Зеленський ввів у дію два рішення РНБО. Одне рішення стосується розвитку та використання систем супутникової навігації в інтересах безпеки та оборони, а друге – забезпечення готовності до охорони зовнішніх кордонів ЄС після набуття повноправного членства у Євросоюзі.