Синоптики попередили про ожеледицю на дорогах завтра по всій Україні

В Українському гідрометеорологічному центрі розповіли, яка погода буде по всій Україні завтра, 14 грудня.

На завтра, 14 грудня по всій Україні синоптики передбачають хмарну погоду з проясненням, місцями ожеледицю на дорогах. Про це повідомили в Українському гідрометеорологічному центрі. 

Читайте також: Одна з умов до вступу в ЄС. Рада прийняла закон про нацменшини

Синоптики передають, що вночі у Сумській, Полтавській, Харківській, та Луганській областях, вдень на Закарпатті, в Карпатах та на Львівщині сніг, на решті території без істотних опадів. Додається, що на дорогах України, крім півдня, місцями ожеледиця.

Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с, вночі у північно-східних областях місцями пориви 15-20 м/с та хуртовина.

Завтра температура протягом доби від — 1 до — 6° морозу Вночі, у західних регіонах,  Житомирській, Вінницькій, Кіровоградській та на півночі Одеської областей буде від — 6 до -11° морозу, вдень на узбережжі морів та в Криму 0-5° тепла.

Читайте також: У депутата Держдуми знайшли 11 квартир у Києві

Щодо погоди у Київській області на 14 грудня, буде хмарно, проте без істотних опадів. Синоптики попередили про ожеледицю на дорогах. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура  по області вночі та вдень від — 1 до — 6° морозу. У самому Києві вночі буде від — 1 до — 6° морозу, вдень від — 1 до — 3° морозу.

Нагадаємо, Кремль відповів на ідею Зеленського щодо виведення військ на Різдво. У Путіна вимагають від України визнати анексію південного сходу.