ЗСУ вдарили по трьох важливих об’єктах окупантів у Мелітополі — Федоров

На вихідних ЗСУ знищили блокпост, радіолокаційну станцію, а також готельно-ресторанний комплекс де перебували окупанти.

На вихідних, 10 та 11 грудня українські сили завдали удар по трьох важливих об’єктах окупантів, які знаходилися у Мелітополі. ЗСУ вдарили по блокпосту, радіолокаційній станції, а також готельно-ресторанний комплекс, де дислокувалися осетинські підрозділи. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров на брифінгу

Читайте також: Росіянина оштрафували за те, що йому наснився Зеленський

“Перш за все, було знищено їх блокпост, який знаходився на відстані 20 км від Мелітополя, але знаковим населеним пунктом є місто Богданівка, тому що логістичний вузол рашистів, через який вони ведуть перекидання своєї військової техніки залізницею”, помідорами мер Мелітополя. 

Другим об’єктом, який знищили ЗСУ була радіолокаційна станція, через яку рашисти здійснювали як заходи протиповітряної оборони, так і аеронавігацію.

Третій об’єкт, який знищили українські сили був готельно-ресторанний комплекс на околиці Мелітополя. На базі комплексу проживав підрозділ ФСБ РФ, який відповідав за аналітику та ведення баз даних ФСБ. Також, на території комплексу жили й відпочивали військові з осетинського підрозділу.

“Що стосується втрат, то в цілому на цих трьох об’єктах у рашистів десятки безповоротних втрат, а втрати щодо поранених, який відвезли до шпиталів — це ще близько 200 рашистів”, — наголосив Федоров.

Читайте також: Якщо Путін помре, війна закінчиться – Зеленський

Федоров додав, що місцеві колаборанти та окупанти відреагували на удари по позиціях армії РФ. Раніше місцеві колаборанти вважали, що Мелітополь надійно захищається ППО, особливо де знаходився готельний комплекс та кілька заводів, відділення поліції та військкомат, повністю захищеною. 

“Ми бачимо що їх ППО не спрацювала, вона дірява і тепер у них дійсно паніка. Вони не розуміють що робити й уже вчора зранку вони займаються перекиданням своїх військових угрупувань”, — зауважив Федоров. 

Читайте також: Окупанти розстрілюють червонокнижних птахів на Херсонщині — облрада

Нагадаємо, Генерал Ходжес назвав строки визволення Криму. Екс-командувач військами США впевнений, що всю зиму ЗСУ знищуватимуть тилову інфраструктуру ворога.