Закривавлений пакунок отримало ще одне посольство України — МЗС

Пакунок надійшов до посольства України у Греції.

Сьогодні, 12 грудня зранку, до посольства України у Греції надійшов закривавлений пакунок. Адреса з якої його відправляли вказана така, ж як і на минулих пакунках, — автосалон Tesla в німецькому містечку Sindelfingen. Про це повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко. 

Читайте також: Туреччина пригрозила ракетним ударом по Афінах

“Зранку до посольства України в Греції надійшов закривавлений пакунок. Адреса відправника така ж як і на решті конвертів, які раніше надійшли до українських посольств та консульств: автосалон Tesla в німецькому містечку Sindelfingen. Грецька поліція розпочала слідчі дії. Очікуємо також пришвидшення розслідування з боку німецьких правоохоронців”, — написав Ніколенко. 

Він додав, що загалом до посольств України у 17 країнах надійшло 33 випадки погроз: 1 замах на теракт, 2 повідомлення про мінування, 1 випадок вандалізму, 1 випадок письмової погрози та 28 закривавлених пакунків.

Читайте також: Продавав награбоване окупантами майно: СБУ затримала колаборанта на Миколаївщині

Нагадаємо, Дмитро Кулеба повідомив, що погрози до українських посольств надсилають з автосалону Tesla. Стало відомо, що на всіх конвертах, які отримали посольства України у різних країнах, зазначена адреса автосалону Tesla.