Кулеба доручив посилити безпеку українських посольств після вибуху в Іспанії

Після вибуху в посольстві України у Мадриді, Дмитро Кулеба доручив вжити безпекових заходів у всіх українських посольствах за кордоном.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба доручив терміново посилити безпеку в українських посольствах за кордоном після того, як у посольстві України в Іспанії стався вибух. Про це повідомив речник МЗС Олег Ніколенко. 

“Міністр Дмитро Кулеба доручив терміново посилити безпеку всіх українських посольств за кордоном”, — йдеться у повідомленні. 

Додається, що Кулеба звернувся до міністра закордонних справ Іспанії з проханням вжити термінових заходів задля розслідування нападу на українську дипустанову. На місці вже працюють іспанські правоохоронці та піротехнічні служби. 

“Міністр також наголосив, що хто б не стояв за організацією цього вибуху, їм не вдасться залякати українських дипломатів чи зупинити їхню щоденну роботу над зміцненням України та протидією російській агресії”, — зазначив Ніколенко. 

Нагадаємо, у посольстві України в Мадриді стався вибух: є поранений. У посольство надійшов лист з вибухівкою. Він вибухнув у руках співробітника.