Російські пропагандисти пропонують розстрілювати людей, які виїхали з країни

Пропагандисти РФ запропонували притягувати до кримінальної відповідальності росіян, які не згодні з політикою Кремля.

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян та Дмитро Соловйов закликають до притягнення кримінальної відповідальності громадян, які покинули країну і критикують політику Кремля. Крім того, вони пропонують повернути розстріл людей у Росії. Про це повідомляє видання “Агенство”, посилаючись на ефір “Вечера с Владимиром Соловьевым”.

Читайте також: Угорщина використовує Україну як заручника у своїй грі – Кулеба

“Взагалі ці люди мають бути судимі за статтею “державна зрада”, яка присутня в Кримінальному кодексі. І до всякої СВО (“спеціальної воєнної операції”, — ред.) ми про це говорили. І мені незрозуміло досі, якого рожна їх за цією статтею притягнуто свого часу не було, коли всім було відомо про те, що вони щоденно займаються рівно тим, що становить суть, букву і дух цієї статі — заявила Симоньян.

Крім того, Соловйов поскаржився на те, що держава, як і раніше, не вилучає власність тих, хто залишив країну: «Ми навіть їхню власність не чіпаємо. Я не кажу «конфіскуємо» — ми навіть її не заарештовуємо». Крім того, він заявив, що «в якийсь момент» Росії треба буде повернутися до розстрілів.

Читайте також: Туреччина незадоволена військовою місією ЄС для України

Нагадаємо, у Кремлі зробили заяву щодо переговорів з Україною. У Кремлі заявили, що переговори з Україною неможливі через те, що українська сторона заперечує їх.