Сім’ї мобілізованих росіян готові виходити на протести — британська розвідка

Через великі втрати та погане забезпечення армії РФ, родичі резервістів готові виходити на протести.

Через погане забезпечення мобілізованих, а також великі втрати російської армії, все більше сімей резервістів готові піти на протести.  Про це повідомляють у Міністерстві оборони Великої Британії. 

Читайте також: Війська РФ обстріляли Вовчанськ та Куп’янськ

Російські мобілізовані мають плутанину щодо права на службу, недостатню підготовку й замало особистого спорядження. Більшість — хоча і не всі — мобілізовані резервісти раніше служили, і численні приклади свідчать про те, що стан їх здоров’я, найімовірніше, не був належним чином перевірений, і багатьох з них змушують служити з серйозними, хронічними захворюваннями.

“Мобілізовані резервісти, ймовірно, зазнали особливо важких втрат після того, як їх зобов’язали рити амбітні системи окопів під артилерійським обстрілом навколо міста Сватове Луганської області. У Донецькій області резервісти у великій кількості загинули під час лобових атак на добре обладнані українські оборонні зони навколо міста Бахмут”, — йдеться у розвідці. 

Читайте також: ЗСУ відбили атаки армії РФ у двох областях — Генштаб

У розвідці вважають, у Кремлі будуть стурбовані тим, що все більше сімей резервістів готові ризикувати арештом, протестуючи проти умов, в яких служать їхні родичі.

Нагадаємо, Олексій Арестович озвучив щоденні втрати РФ в Україні. У відносно спокійні дні в Україні гинуть і зазнають поранень близько півтисячі росіян. Під час активних бойових дій ця кількість подвоюється.