ЗСУ завдали чотири удари по російським ППО на півдні

Під удар також потрапили скупчення ворожої техніки, зокрема, у критому ангарі. За день було знищено 32 окупанти, танк та ще дев’ять одиниць іншої авто-бронетехніки, а також підірвано два склади з боєприпасами.

Українські військові на півдні країни за день виконали 167 вогневих завдань по пунктах базування, логістичним об’єктам та транспортним артеріям на тимчасово окупованій території. Про це у п’ятницю, 4 листопада, повідомили в оперативному командуванні Південь.

 

Зазначається, що українська авіація завдала чотирьох ударів по системах протиповітряної оборони та скупченню ворожої техніки, зокрема у критому ангарі.

 

«Ракетно-артилерійськими підрозділами ЗСУ виконано 167 вогневих завдань по пунктам базування, логістичним об’єктам та транспортним артеріям на тимчасово окупованій території», — йдеться у повідомленні.

 

За день було знищено 32 окупанти, танк та ще дев’ять одиниць іншої авто-бронетехніки. У Баштанському районі, поблизу Снігурівки, знищено два склади з боєприпасами.

 

«З метою уточнення положення наших військ та коригування вогню артилерії противник досить активно застосовує безпілотні літальні апарати-розвідники», — зазначили у ОК Південь.

 

Там також повідомили, що у Чорному морі функціонування зернових коридорів продовжується за планом Стамбульського координаційного центру.

 

Корабельне угруповання ворожого флоту складається із семи бойових кораблів, наразі без єдиного боєздатного ракетоносія.

 

 

Новини от Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet