В ГУР назвали причину масованих ударів по Україні

Росія почала підготовку до ударів по Україні з 2 жовтня. Ці удари пов’язані з новим командиром військ РФ Сергієм Суровікіним.

Росія почала підготовку до масованих ударів по Україні з 2 жовтня. Остаточне рішення по завданню ракетних ударів було прийнято 9 жовтня. Ці удари пов’язані з новим командиром військ РФ Сергієм Суровікіним. Про це повідомив речник ГУР Андрія Юсова в ефірі телемарафону. 

Читайте також: Зеленський скликав Ставку: Що обговорювали

«Є точна інформація про старт підготовки масованих ударів з 2 жовтня. Але рішення було остаточно прийняте 9 числа, і пов’язане воно було з призначенням нового командувача окупаційних військ в Україні Сергія Суровікіна, щоб швидко продемонструвати якісь начебто реальні здобутки та провести політичну-психологічну операцію. Тобто не отримати здобутки, а продемонструвати їх», — повідомив Юсов.

Він додав, що вчорашня атака рашистів по Україні — одна з найбільш безглуздих терористичних акцій в історії режиму Путіна. 

“Це явка з повинною, адже весь світ побачив, що удари завдавалися по цивільних об’єктах та мирних мешканцях.”, — додав Юсов.

Читайте також: У Кривому Розі шахтарів врятували з шахти після вимкнення світла

Нагадаємо, Віталій Кім заявив, що РФ змінила тактику обстрілів. Росія змінила тактику обстрілів України для красивої картинки на телебаченні для росіян.