“Застосування ядерної зброї РФ – це акт суїциду”, — Данілов про погрози Медведєва

Олексій Данілов відповів Дмитру Медведєву на його погрози щодо застосування ядерної зброї.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов дав відповідь на погрози заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва, щодо ядерної зброї по Україні. Про це Данілов написав у своєму Facebook

Читайте також: З’явилися перші подробиці телефонної розмови Ердогана та Путіна

“Медведєву пам’ятка. Роздрукувати, повторювати вголос мінімум тричі на добу, зранку, в обід і ввечері, після й перед вживанням традиційних 100 (але, швидше за все, більше) грам міцного алкоголю: 

1. росія остаточно й безповоротно програє. 

2. кремлівський режим сам, добровільно запустив процес розпаду недоімперії й фейк-федерації. 

3. Усі території, окуповані московією, будуть повернуті, і це стосується не лише України, але і Грузії, Молдови, Японії та інших країн і народів. Білорусь буде вільною в тому числі від російських окупантів країною. 

4. Погроза й застосування ядерної зброї рф – це акт суїциду. росія остаточно перетвориться на ворога номер один для всього світу. Дітей і дружин на Марс не сховаєте, а їм навряд чи хочеться з палаців на Рубльовці, Сардинії та інших дубаїв – «прямо в рай». 

5. Повна денуклеаризація – кінцева мета демонтажу рф. Цей останній гнилий зуб має й буде вирваний із пащі оскаженілої істоти. І тільки це є гарантією безпеки для світу та України”, — написав Данілов. 

Читайте також: Десантники показали знищення танка та БМП окупантів на Донеччині: відео

Нагадаємо, Дмитро Медведєв погрожує ядерною зброєю через повернення Україною своїх територій. Медведєв заявив, що Україна провокує до ядерного конфлікту через бажання повернути власні території.