Росіяни обстріляли Дніпропетровщину: є жертви

Росіяни вдарили по Дніпропетровщині ракетами, а також били по Нікопольщині з «Градів» та випустили дрон-камікадзе «Shashed-136».

У ніч на 26 жовтня росіяни вдарили по Дніпропетровщині. Окупанти завдали ракетних ударів по місту Дніпро. В результаті двоє людей загинуло і четверо поранених у тяжкому стані. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Читайте також: У школі деокупованого села Херсонщини знайшли боєприпаси ворога

“Це були трагічні пів доби… Російська ракета, що прилетіла у Дніпро, убила двох людей. За уточненою інформацією, четверо —  поранені. Це двоє жінок і двоє чоловіків. Усі у лікарні. Троє важкі.”, — написав Резніченко. 

Він додав, що ворок вкотре вдарив по Нікопольському району з «Градів». 

“І знову били по Нікопольщині. Російські окупаційні війська накрили  вогнем з «Градів» Червоногригорівську громаду. Люди не постраждали.”, — додав голова Дніпропетровської ОДА. 

Читайте також: У ДТЕК оприлюднили новий графік відключень світла по Києву

На території району є руйнування і понівечена лінія електропередач. Понад 600 родин лишилися без електрики. Аварійні бригади вже працюють над відновленням електропостачання. 

Резніченко додав, що ввечері, 25 жовтня військові з повітряного командування «Схід» збили дрон-камікадзе «Shashed-136» у небі над Нікопольщиною. 

Нагадаємо, під Харковом упіймали ще одну колаборантку. Жінка вирішила допомогти окупантам у налагодженні поштового зв’язку.