В Ізюмі знайшли 13 мішків секретної документації окупантів: фото

У підвальному приміщенні на території гімназії у місті Ізюм було виявлено бойове розпорядження на вторгнення в Україну і карта Харківщини з маршрутом руху.

Правоохоронці в Ізюмі знайшли та вилучили секретну документацію окупантів. Серед документів було виявлено бойове розпорядження на вторгнення в Україну і карта Харківщини з маршрутом руху. Про це повідомляють на офіційній сторінці у Facebook Поліції Харківської області.  

Читайте також: У Бучанському районі знайшли тіло чоловіка, якого вбили окупанти

Таку “знахідку” було виявлено у підвальному приміщенні на території ліцею у місті Ізюм. 

Повідомляється, що було вилучено 13 мішків з документами. 

“Серед виявлених речових доказів — секретне бойове розпорядження військових рф на вторгнення в Україну, топографічна карта Харківської області з маршрутом руху, списки особового складу військовослужбовців танкових бригад збройних сил рф, документи структурних підрозділів ВГА Ізюмського району, навчальних закладів, медичних закладів, підприємців та комунальних підприємств.”, йдеться у повідомленні. 

За даним фактом правоохоронними органами було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: СБУ затримали коригувальника ракетних ударів по Рівному: фото

Нагадаємо, Олаф Шольц заявив, що Німеччина якнайшвидше надасть ще 3 комплекси IRIS-T в Україну. Канцлер Німеччини запевнив, що це допоможе захистити велике місто.