У Великобританії обрали нового прем’єр-міністра: що відомо

Новим прем’єр-міністром Великої Британії стане Ріші Сунак.

Лідер Палати громад Великої Британії Пенні Мордонт зняла свою кандидатуру з виборів прем’єр-міністра Великої Британії та голови Консервативної партії. Таким чином, новим прем’єром Великобританії стане Ріші Сунак. Про це Пенні Мордонт повідомила у Twitter

Читайте також: Німеччина якнайшвидше надасть ще 3 комплекси IRIS-T в Україну — Шольц

«Незалежно від того, чи є ми обраними представниками, активістами, фандрайзерами або прихильниками. Ми всі зацікавлені в тому, хто є нашим лідером», — написала Мордаунт.

Вона зазначила, що попри стислі терміни проведення конкурсу на посаду прем’єр-міністра, потрібна бути визначеність. Мордаунт додала, що  прийняли це рішення з добрими намірами на благо країни.

“В результаті, ми обрали нашого наступного прем’єр-міністра. Це рішення є історичним і ще раз демонструє різноманітність і талант нашої партії. Ріші має мою повну підтримку”, — додала вона. 

Читайте також: Перемога Путіна у війні вважатиметься поразкою НАТО — Генсек НАТО

Нагадаємо, у Британії звільнили Ліз Трас. Британський прем’єр-міністр Ліз Трасс подала у відставку, вона протрималася на посаді лише п’ять тижнів, за які втратила двох головних міністрів, підтримку парламентської фракції та електорату.

Раніше повідомлялося, що в Ізюмі знайшли 13 мішків секретної документації окупантів. У підвальному приміщенні на території гімназії у місті Ізюм було виявлено бойове розпорядження на вторгнення в Україну і карта Харківщини з маршрутом руху.