Жителів Києва та 4 областей просять терміново зменшити електроспоживання

У НЕК “Укренерго” жителів центральних областей України закликали терміново зменшити споживання електроенергії.

Через швидке збільшення електроенергії у центральних областях України, жителів Києва та Київської, Чернігівської, Черкаської, Житомирської областей закликали терміново зменшити споживання електроенергії. Про це повідомили у НЕК “Укренерго”. 

Читайте також: Лукашенко пригрозив народу бідою, якщо його не послухаються

“Шановні споживачі! В центральних областях України швидко збільшується рівень споживання електроенергії. Диспетчерський центр «Укренерго» вимушений ввести тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії в цьому регіоні.Просимо мешканців Києва та Київської, Чернігівської, Черкаської, Житомирської областей терміново зменшити споживання електроенергії!”, — йдеться у повідомленні. 

У НЕК “Укренерго” додали, що це допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть енергетикам час для ремонту пошкодженого терористичними атаками обладнання.

У компанії нагадали, що розв’язання питання по відключенню певних вулиць визначає оператор розподільчих мереж (обленерго).

Читайте також: Російський бомбовий і ракетний терор є відчаєм — Шольц

Нагадаємо, на Київщині проходять віялові відключення електроенергії. На Київщині відбуваються віялові відключення електроенергії. У ДТЕК закликали мешканців області споживати електроенергію помірно.